به گزارش یزدفردا: سرهنگ عزیزالله دستوار رئیس پلیس راهور استان یزد از اعمال محدودیتهای ترافیکی به منظور مدیریت تردد در روز اربعین و جلوگیری از بروز حوادث رانندگی در شهر یزد خبر داد و گفت: در روز ۲۳ مردادماه محدودیتهایی در بخش از شهر ایجاد خواهد شد.
وی افزود: بر این اساس از ساعت صبح صبح از میدان امام حسین به سمت میدان شهدای محراب و سپس میدان ابوذر تا حسینه نجف آباد محدود ترافیکی اعمال خواهد شد.
دستوار ادامه داد: همچنین از ساعت ۱۶ از گلزار شهدای شاهدیه به سمت دروازه قرآن و بلوار جمهوری تا امامزاده سیدمحمدجعفر محدود خواهد بود.
رئیس پلیس راهور استان افزود: از ساعت ۱۶ عصر از بلوار امامزاده به سمت تقاطع بعثت و از خیابان انقلاب به سمت امامزاده سیدمحمدجعفر در بلوار جمهوری محدودیت ترافیکی اعمال میشود.
دستوار در پایان گفت: پلیس ضمن اینکه در این مسیرها خودروها را هدایت خواهد کرد از رانندگان درخواست دارد با احتیاط بیشتری در مسیرهای موردنظر رانندگی کنند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 13,اوت,2025